Homeopatia

Què és l’Homeopatia

L'homeopatia, és una teràpia natural que té com a principal objectiu estimular l’organisme per recuperar i prevenir moltíssimes molesties i símptomes. No es dedica només a tractar els símptomes, si no també a trobar l’arrel del problema o el trastorn subjacent.

Els medicaments homeopàtics son preparats a base d’extractes d’origen vegetal, animal o mineral i no produeixen efectes secundaris adversos.

Quan em pot ajudar?

L’homeopatia es fa servir tant com a preventiu, o sigui per enfortir o reforçar el sistema immunitari, digestiu i nerviós. Com per tractar símptomes que ja han aparegut.

Amb l’homeopatia es poden tractar tot tipus de simptomatologies i malestars:

  • Físics.
  • Emocionals
  • Sistema nerviós

Quan veuré efectes?

En homeopatia cada cas és únic i específic. Segons la intensitat del problema notarem els efectes més o menys aviat. Es cert que com més agut és el problema abans és resol, i com més crònic necessitem més temps per resoldre el problema.  

Com es pren un preparat homeopàtic?

Generalment l’homeopatia es pren en grànuls o glòbuls, encara que també es poden donar en gotes o altres presentacions...

L’homeòpata, recomana el medicament homeopàtic i la dilució a prendre així com la posologia. 


A la Llavor tenim una visió holística i per això és possible que durant una sessió es puguin combinar diferents teràpies.